Opbouwen en Openen

Wil je dit delen?

Op maandag 31 januari hebben we met maar liefst 6 mensen het hele werk opgebouwd in ongeveer 3 uur tijd. Past alles? Niks vergeten? Staat het recht? Is het stabiel? Komen alle natuurkleuren mooi uit? Hoe krijg ik het hele werk goed op de foto?

Helaas mochten de keien vanwege veiligheidsredenen niet blijven liggen. Wat nu? Er wordt een oplossing bedacht en daar gaan we de week erna mee aan de slag.

En dan de opening….

De eerste gast die binnenkomt is een textielmens in hart en nieren, ik voel me geroerd want zij reageert heel emotioneel op mijn werk. Voor mij betekent dat dat het goed is, wat er verder ook voor reacties zullen komen.

Er zijn ongeveer 20 mensen uitgenodigd, een mooi aantal gezien de ruimte en de maatschappelijke regels.

Carola is de leading lady en vertelt over het fruit aan de hand van het boekje dat KNIJ heeft laten uitgeven. Daarna vertel ik over hoe ik tot dit werk gekomen ben en hoe alles gelopen is in samenwerking met alle vrijwilligers.

Een paar borduursters die er zijn zoeken naar hun eigen bijdrage, dat valt niet mee tussen 479 labels. De wethouder, de interim beleidsadviseur, de budget-toekenner, allen zijn erbij en stellen vragen over het project. Ook sponsor Dick Wilting is erbij en spreekt zijn verwondering uit over wat er te zien is.

Moe naar huis en hopelijk kan ik vannacht weer een beetje slapen….

Karen proost met een sapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Fruitcollectie IJsselstein. Theme by Viva Themes.